Ons Team

mr. René Nijsten RB


vennoot / fiscaal jurist
rene@mnadviseurs.nl
0031-623896005

René heeft fiscale economie en fiscaal recht gestudeerd en is al meer dan 20 jaar werkzaam in de MKB praktijk. René is voorheen werkzaam geweest bij verschillende grote en middelgrote advies & accountancy organisaties in diverse management- en directiefuncties. René heeft ruime ervaring op het gebied van (belasting- en strategische) advisering in de ruimste zin des woords. René is fiscaal jurist en zal een belangrijke rol spelen in het klankborden met u als relatie van ons kantoor over al uw voorkomende advies- en strategische vraagstukken. Hij is als lid aangesloten bij de koepelorganisatie Register Belastingadviseurs (RB). René treedt dagelijks op als strategisch adviseur in de ruimste zin des woords. René is binnen onze organisatie eindverantwoordelijk aanspreekpunt samen met zijn collega directielid Marco Mulders.

Marco Mulders AA


vennoot / accountant
marco@mnadviseurs.nl
0031-615328494

Marco heeft accountancy gestudeerd en is al meer dan 20 jaar werkzaam in de MKB praktijk. Marco is voorheen werkzaam geweest bij verschillende grote en middelgrote advies & accountancy organisaties in diverse management- en directiefuncties.
Marco is uw contactpersoon voor al uw wensen op het gebied van (strategische) accountancy werkzaamheden. Marco zal als gecertificeerd accountant onder zijn supervisie, waar van toepassing, het in te schakelen administratieve ondersteuningsteam (vaste assistent accountants) aansturen en zelf mede op detailniveau op de hoogte zijn en blijven van uw dagdagelijkse operatie. Marco is als lid aangesloten bij de koepelorganisatie Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). Hij treedt dagelijks op als strategisch adviseur in de ruimste zin des woords. Marco is binnen onze organisatie eindverantwoordelijk aanspreekpunt samen met zijn collega directielid René Nijsten.

PAUL JONKERS


aspirant manager accountancy
paul@mnadviseurs.nl
0031-613832444


Paul heeft accountancy gestudeerd en heeft veel ervaring opgedaan in de MKB praktijk. Paul is voorheen werkzaam geweest bij verschillende grote en middelgrote advies & accountancy organisaties.
Hij is daarmee een zeer ervaren relatiemanager op het gebied van accountancy en financiële vraagstukken. 

Paul heeft ruime expertise ten behoeve van middelgrote en grote accountancy opdrachten. Paul maakt onderdeel uit van ons accountancy- administratieve ondersteuningsteam en treedt naast de directieleden op als aanspreekpunt en financiële adviseur voor onze relaties.  

ROGER GIELKENS


assistent accountant
roger@mnadviseurs.nl
 

Roger heeft accountancy gestudeerd en is al meer dan 20 jaar werkzaam in de MKB praktijk. Roger is voorheen werkzaam geweest bij verschillende grote en middelgrote advies & accountancy organisaties. Tevens is hij werkzaam geweest binnen het bedrijfsleven in controller- en finance functies. Hij is daarmee een zeer ervaren assistent accountant. 

Roger heeft ruime expertise ten behoeve van middelgrote en grote accountancy opdrachten. Roger maakt onderdeel uit van ons accountancy- administratieve ondersteuningsteam (vaste assistent accountants) welke mede onder zijn aansturing opereren.  

LYNN SANCHEZ DIEZ


accountancy-administratieconsulente
lynn@mnadviseurs.nl

Lynn heeft accountancy gestudeerd. Zij zal optreden als boekhoud- administratieconsulente optreden binnen uw opdracht daar waar benodigd en gewenst. Lynn heeft ervaring opgedaan binnen opdrachten op boekhoudkundig- en administratief niveau binnen een middelgrote advies & accountancy organisatie.

 

JANOU SALARI BSC


junior fiscaal jurist
janou@mnadviseurs.nl

Janou heeft fiscaal recht gestudeerd. Zij zal optreden als junior fiscaal jurist (onder super visie van een ervaren collega) binnen uw opdracht daar waar benodigd en gewenst. Haar werkzaamheden bestaan uit het samenstellen van fiscale aangiften en het uitwerken van fiscaal gerelateerde adviezen.

Daniëlle Gerts


administratie consulente
danielle@mnadviseurs.nl
0032-468211306

Daniëlle heeft accountancy gestudeerd. Zij zal als eindverantwoordelijke boekhoud- administratieconsulente optreden binnen uw opdracht daar waar benodigd en gewenst. Daniëlle heeft ruime ervaring opgedaan binnen brede MKB opdrachten op boekhoudkundig- en administratief niveau binnen diverse middelgrote advies & accountancy organisaties.

Schrijf u in voor onze digitiale nieuwsbrief. 

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement
*  Website URL
Inschrijven

Deze website is gemaakt door  websignaal.png