Ons Team

René Nijsten

Marco Mulders AA


vennoot / accountant
marco@mnadviseurs.nl
0031-615328494

Marco heeft accountancy gestudeerd en is al meer dan 20 jaar werkzaam in de MKB praktijk. Marco is voorheen werkzaam geweest bij verschillende grote en middelgrote advies & accountancy organisaties in diverse management- en directiefuncties.
Marco is uw contactpersoon voor al uw wensen op het gebied van (strategische) accountancy werkzaamheden. Marco zal als gecertificeerd accountant onder zijn supervisie, waar van toepassing, het in te schakelen administratieve ondersteuningsteam (vaste assistent accountants) aansturen en zelf mede op detailniveau op de hoogte zijn en blijven van uw dagdagelijkse operatie. Marco is als lid aangesloten bij de koepelorganisatie Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). Hij treedt dagelijks op als strategisch adviseur in de ruimste zin des woords. Marco is binnen onze organisatie eindverantwoordelijk aanspreekpunt samen met zijn collega directielid René Nijsten.

Paul Jonkers

ROGER GIELKENS


assistent accountant
roger@mnadviseurs.nl
 

Roger heeft accountancy gestudeerd en is al meer dan 20 jaar werkzaam in de MKB praktijk. Roger is voorheen werkzaam geweest bij verschillende grote en middelgrote advies & accountancy organisaties. Tevens is hij werkzaam geweest binnen het bedrijfsleven in controller- en finance functies. Hij is daarmee een zeer ervaren assistent accountant. 

Roger heeft ruime expertise ten behoeve van middelgrote en grote accountancy opdrachten. Roger maakt onderdeel uit van ons accountancy- administratieve ondersteuningsteam (vaste assistent accountants) welke mede onder zijn aansturing opereren.  

Lynn Sanchez Diez

Daniëlle Gerts


administratie consulente
danielle@mnadviseurs.nl
0032-468211306

Daniëlle heeft accountancy gestudeerd. Zij zal als eindverantwoordelijke boekhoud- administratieconsulente optreden binnen uw opdracht daar waar benodigd en gewenst. Daniëlle heeft ruime ervaring opgedaan binnen brede MKB opdrachten op boekhoudkundig- en administratief niveau binnen diverse middelgrote advies & accountancy organisaties.

Schrijf u in voor onze digitiale nieuwsbrief. 

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement
*  Website URL
Inschrijven

Deze website is gemaakt door  websignaal.png