Vanaf 1 juni 2023 ontvangt u geen acceptgiro's meer van de Belastingdienst

Per 1 juni 2023 verdwijnt de acceptgiro als mogelijkheid om belasting of toeslagen (terug) te betalen. Om deze reden is de Belastingdienst gestopt met het sturen van acceptgiro’s. In plaats daarvan ontvangt u voortaan brieven met betaalinformatie waarin precies staat hoe u kunt betalen.

De brieven met betaalinformatie die u voortaan van de Belastingdienst krijgt, zien er wat anders uit dan u gewend bent. Twijfelt u of de brief van de Belastingdienst is? Op de website van de Belastingdienst vindt u een voorbeeld van hoe deze brief eruitziet.

Hoe dan wel betalen vanaf 1 juni 2023? De Belastingdienst adviseert om geen oude acceptgiro's meer te gebruiken. Maak voor uw betalingen aan de Belastingdienst gebruik van de mogelijkheden die uw bank biedt, bijv. via mobiel bankieren of via internetbankieren. Regelt u uw bankzaken liever op papier en heeft u een bankrekening in Nederland, dan kunt u in de meeste gevallen gebruikmaken van de overboekingskaart van uw bank.

Meer weten over MN adviseurs & accountants of hulp nodig? Kijk op mnadviseurs.nl en/of neem gerust contact met ons op onder T: 0031 85 0401120 of E: info@mnadviseurs.nl

* Wij streven ernaar om middels de nieuwsberichten op deze website correcte en actuele informatie te verschaffen, maar kunnen niet garanderen dat die informatie na verloop van tijd nog steeds juist, volledig en actueel is. Wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van handelen of nalaten op grond van de inhoud van de nieuwsberichten

 

Enveloppen_FB_link.jpg

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief. 

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement
*  Website URL
Inschrijven

Deze website is gemaakt door  websignaal.png