MN ADVISEURS & ACCOUNTANTS, GEEN STANDAARD!

Met veel trots presenteert MN adviseurs & accountants zich met haar onderscheidende filosofie in de markt. Er zijn vele administratiekantoren en middelgrote en grote accountantskantoren. 

MN adviseurs & accountants kiest bewust voor de propositie van een kleinschalig advies- accountantskantoor met hoog gekwalificeerde en zeer ervaren mensen. 

Aangesloten bij de beroepsorganisaties NBA en RB kwalificeren wij als een advies- accountantskantoor en dus niet als administratiekantoor. 
Binnen het maatschappelijke verkeer is dit anno vandaag een wezenlijk onderscheid. De samenstelverklaring van onze betrokken accountant en de handtekening van de fiscalist heeft daarmee de gevraagde meerwaarde en het noodzakelijke kwaliteitskeurmerk jegens onder andere de belastingdienst en financiële instellingen. 

Met onze specifieke puzzeltheorie zijn wij ook ten opzichte van de middelgrote en grote accountantskantoren zeer onderscheidend en spelen we specifiek in op wat vele MKB ondernemers zoeken! Over deze filosofie vindt u meer informatie op deze website. Waarom meebetalen aan iets welk u niet gebruikt?

Graag gaan wij met u in gesprek over hoe MN adviseurs & accountants ook voor u het verschil kan maken. Bel ons gerust, dan drinken we een kopje koffie.  

MN_-_PROFIELFOTO.png

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief. 

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement
*  Website URL
Inschrijven

Deze website is gemaakt door  websignaal.png