MN adviseurs & accountant deelt de pijn!

Wij gaan de indexeringspijn niet volledig aan onze relaties doorberekenen en nemen een groot stuk van de noodzakelijke kostenstijgingen voor onze rekening.

De aankondigingsmails rondom indexaties vliegen u en ons om de oren.

Stop met het opblazen van de economie is ons motto voor 2023.

MN adviseurs & accountants is net even anders, en niet standaard!

Dit is één van onze slogans. Hier staan wij voor en dit willen wij dan ook graag doortrekken inzake de indexering omtrent onze dienstverlening met ingang van 1 januari 2023.

In september 2022 rapporteerde het CBS een inflatie van maar liefst 17%. Ook in onze sector hebben we te maken met sterke kostenstijgingen. Op alle onderdelen welke van invloed zijn op onze kostprijs zien we helaas relevante stijgingen.

Ook wij ontkomen er niet aan om de prijzen van onze dienstverlening te indexeren met ingang van het nieuwe jaar.

Maar als gezegd, wij zijn niet standaard en net even anders.

Kortom wij gaan de indexeringspijn niet volledig aan onze relaties doorberekenen en nemen een groot stuk van de noodzakelijke kostenstijgingen voor onze rekening.

Lange termijn boven korte termijn én leven en laten leven zijn gedachten welke daarbij opkwamen aan onze zijde.

Wij gunnen onze relaties deze positieve geste.

Business maken met elkaar doen wij graag voor langere termijn, daar horen geen torenhoge indexaties bij die nadien structurele kostenstijgingen blijken te zijn. Want wie gaat in betere tijden die indexaties terugdraaien naar normale proporties (?), juist…u en wij kennen het antwoord.

Wij wensen u een fantastisch 2023 toe vol met fun & gezondheid. Help elkaar een beetje!

Meer weten over MN adviseurs & accountants of hulp nodig? Kijk op mnadviseurs.nl en/of neem gerust contact met ons op onder T: 0031 85 0401120 of E: info@mnadviseurs.nl

* Wij streven ernaar om middels de nieuwsberichten op deze website correcte en actuele informatie te verschaffen, maar kunnen niet garanderen dat die informatie na verloop van tijd nog steeds juist, volledig en actueel is. Wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van handelen of nalaten op grond van de inhoud van de nieuwsberichten

 

Marco-Rene-Paul_bij_balie_FB_link.jpg

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief. 

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement
*  Website URL
Inschrijven

Deze website is gemaakt door  websignaal.png