Hoe kijkt u naar uw cijfers?

"Mijn cijfers zijn wat ze zijn” zei een ondernemer laatst tegen ons. Dit soort uitspraken triggert ons om waar te maken waar wij voor willen staan. Dat is in ieder geval niet klassieke accountancy. Samen met deze ondernemer zijn we anders gaan kijken naar zijn cijfers. Inzoomen op begrippen als return of investment, doorloopsnelheid, overbrugging debiteuren-crediteuren, current ratio, quick ratio, solvabilteit, inzetten van een debiteurenketting, ebitda, dividendpolitiek, voorzieningen, fiscale en civiele planning en optimalisatie, liquiditeitsprognose, ist en soll posities etcetera etcetera heeft een heel andere blik op dezelfde cijfers gegeven.

Zorg ervoor dat je als ondernemer een plan hebt welk je kan monitoren en kunt bijsturen. Als het jaar voorbij is bent u te laat. En ja, inderdaad dan zijn de cijfers wat ze zijn. Graag gaan wij met u aan de slag om uw cijfers tussen 1 januari en 31 december te optimaliseren. Het daaropvolgende jaarstuk levert dan de cijfers op welke zijn wat ze zijn, doch zijn ze dan hetzelfde?

Bij MN adviseurs & accountants staat de term “adviseurs” niet voor niets voorop…..komt u een kop koffie drinken? We praten u graag bij over de mogelijkheden ook uw cijfers een positieve draai te geven.

Cijfers.jpg

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief. 

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement
*  Website URL
Inschrijven

Deze website is gemaakt door  websignaal.png