Blog René Nijsten

Vorig jaar schreef ik een blog na afloop van mijn vakantie. Iets wordt een traditie als je er een repeterend karakter aan geeft las ik laatst weer in een interessante publicatie. Nou mijn vakantie is weer voorbij, aldus….

We hebben genoten van de cultuur en gastronomie van Bretagne dit jaar. Waanzinnig mooie dingen gezien en de gastronomie ging van hamburgers op de BBQ tot moules frites.

Af en toe dwaalde mijn gedachten af. Hoe zou het zijn met de coalitievorming in Den Haag? Wat gaat Prinsjesdag 2021 brengen?
Hoe kan en moet ik hier als fiscaal jurist-econoom weer tijdig op anticiperen om de relaties van ons kantoor optimaal te bedienen?

Gaan we een beetje naar links? Blijft het rechts? Bedriegen we de kiezer? Verloochenen we de verkiezingsuitslag? Welke gevolgen heeft het een of het ander voor ons economisch gestel? En Corona dan…..is die crisis echt voorbij? Vallen er nog klappen? Wat brengt 2022?

Even met mijn hoofd heen en weer schudden en ik realiseerde mij weer dat ik in een snelle glijbaan van het zwembad zat met mijn zoon en zo overspoelt zou worden door het lauwwarme water waarin de glijbaan eindigde.

Water, tja ook zo’n actueel onderwerp. De beelden nog vers op het netvlies van de overstromingen als gevolg van de extreme klimaat veranderingen.
Klimaatakkoord schiet tekort? Wie weet het? Ik niet!

Wat ik wel weet? Na regen komt zonneschijn en dat wil ik iedereen meegeven die even in de put zit om welke reden dan ook.

Keep strong, go forward. Alles komt goed!

Tot volgend jaar in de blog (of eerder?).

René Nijsten
MN adviseurs & accountants

* Wij streven ernaar om middels de nieuwsberichten op deze website correcte en actuele informatie te verschaffen, maar kunnen niet garanderen dat die informatie na verloop van tijd nog steeds juist, volledig en actueel is. Wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van handelen of nalaten op grond van de inhoud van de nieuwsberichten

 

Blog_Rene_FB_link.jpg

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief. 

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement
*  Website URL
Inschrijven

Deze website is gemaakt door  websignaal.png