Blog | MN adviseurs & accountants: géén standaard!

MN adviseurs & accountants, geen standaard!

Onze livegang-campagne heeft het nodige losgemaakt. Vele felicitaties, succeswensen en verzoeken om met ons om tafel te kunnen gaan zijn tot ons gekomen. Echt super!

“Eindelijk een accountantskantoor welk snapt dat het gaat om relaties in plaats van klanten” is het mooiste compliment welk we hebben ontvangen. Juist dit is welk we inderdaad willen nastreven. Een advies- accountantskantoor met korte lijnen,
snelle communicatie en net dat laagje dieper. Kortom het bevestigen 
van de bevestigende waarden. Is dat dan al onderscheidend hedentendagen? 

Wij vinden dit in ieder geval niet voldoende! We onderscheiden ons met het feit dat wij geen administratiekantoor zijn doch een (bewust kleinschalig) advies-accountantskantoor. Binnen het maatschappelijke verkeer is dit anno vandaag een steeds crucialer onderscheid. Instanties zoals de belastingdienst en financiële instellingen (o.a. banken) kijken steeds kritischer naar wie u als ondernemer heeft uitgekozen om uw jaarstukken en fiscale aangiften samen te stellen. Nog veel belangrijker is welke adviezen u wel of niet krijgt ten behoeve van uw privé en zakelijke aangelegenheden. Waarom dan MN adviseurs & accountants in plaats van een ander accountantskantoor? Wij pretenderen echt niet beter te zijn maar wel anders! Wij leggen samen met u enkel de puzzelstukken van onze dienstverlening waaraan u primair behoefte heeft. Alle andere puzzelstukken laten wij achterwege en halen we er enkel bij op het moment dat u er incidenteel behoefte aan heeft.

Waarom de hele puzzel elke dag meebetalen wanneer u slechts enkele stukjes dagelijks nodig heeft?

Kortom wij maken graag met u maatwerkafspraken binnen uw kernbehoefte!

Hier horen wat ons betreft ook vriendelijke en gespreide betalingscondities bij. 

Graag verwijzen naar onze website www.mnadviseurs.nl 

Daar vindt u meer over wie wij willen zijn voor u! Kom gerust een keer op de koffie.

Quote-1200x1200.jpg

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief. 

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement
*  Website URL
Inschrijven

Deze website is gemaakt door  websignaal.png