NBA

logo_nba.png

MN adviseurs & accountants is met trots lid van de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). Hiermee zijn wij een erkend accountantskantoor (in plaats van administratiekantoor). Voor ons is dat een must om waar te kunnen maken waar wij dagelijkse voor staan. De accountancy handtekening van MN adviseurs & accountants heeft hiermee de maatschappelijke meerwaarde welke wij nastreven jegens onder andere de Belastingdienst, Financiële instellingen (o.a. banken) en uw leveranciers en verzekeraars.

De Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) is de bij wet ingestelde organisatie die onder andere belast is met het bevorderen van de goede beroepsuitoefening van haar leden (registeraccountants en Accountants-Administratieconsulenten).

De NBA helpt accountants hun cruciale rol in de maatschappij te vervullen, nu en in de toekomst. Zij is de publiekrechtelijke organisatie die de belangen van de maatschappij en het beroep dient als de vertegenwoordiger van het gehele accountantsberoep in Nederland. De NBA vormt zo de brug tussen de beroepsbeoefenaren en de maatschappij.

In het accountantsregister van de NBA staan alle accountants in Nederland ingeschreven. Accountants zijn professionals met gemeenschappelijke gedragsregels. Integriteit, objectiviteit, deskundigheid en zorgvuldigheid, geheimhouding en professioneel gedrag zijn essentiële waarden voor iedere accountant.

De accountant heeft vanwege zijn of haar cruciale rol in de maatschappij een wettelijk beschermde titel. De NBA beschermt de beide titels die accountants mogen hanteren (RA en AA) en bevordert een goede beroepsuitoefening. Zij doet dit door het opstellen en handhaven van heldere gedrags- en beroepsregels voor alle accountants, door toetsing en door permanente educatie. De beroepsorganisatie bewaakt de kwaliteit van het accountantsberoep en stimuleert de ontwikkeling van het vakgebied. Ook zorgt de NBA er voor dat het accountantsberoep op belangrijke nationale en internationale podia haar stem duidelijk laat horen.

Meer informatie over de NBA vindt u op WWW.NBA.NL

 

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief. 

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement
*  Website URL
Inschrijven

Deze website is gemaakt door  websignaal.png