Dienstverlening

MN adviseurs & accountants is een allround advies & accountantskantoor.

Hebben wij alles in huis? Néé!

Waarom niet? Omdat wij niet willen dat u elke dag meebetaalt aan wat u niet gebruikt. Wij hanteren hierbij de zogenaamde puzzeltheorie. Waarom alle puzzelstukjes al leggen terwijl uw reguliere behoefte reeds wordt ingevuld met de meest wezenlijke puzzelstukjes (strategisch advies, fiscaliteit, accountancy, administratie- en boekhouding). Al deze expertise herbergt MN adviseurs & accountants binnen haar team. Deze puzzel leggen wij binnen MN adviseurs & accountants dan ook graag samen met u!

Eerst op het moment dat er een ander puzzelstukje ontbreekt waaraan u behoefte heeft schakelt MN adviseurs & accountants voor u op. Dan schuiven we het betreffende puzzelstukje vanuit ons grote netwerk en achterban bij.

Kortom enkel dan wanneer uw behoeften daarom vragen vliegen wij horizontaal de expertise in wanneer wij die (bewust) niet onder ons eigen dak herbergen.

Waarom meebetalen aan iets wat u niet of zeer sporadisch gebruikt is daarbij ons motto.

Waar staan we elke dag voor aan de lat binnen MN adviseurs & accountants?

FISCAAL

Waarom teveel belasting betalen?

Wij staan u bij op gebied van nationale en internationale fiscaliteit. Uiteraard verzorgen wij graag voor u alle voorkomende belastingaangiften. Echter in onze visie is een belastingaangifte slechts een uitvloeisel van hetgeen aan de voorkant geadviseerd wordt. Kortom onze fiscale adviseurs gaan graag met u aan de slag om uw fiscale posities, zowel zakelijk als privé, verder voor u te optimaliseren. Inspelen op de actualiteit en de telkens veranderende wet- en regelgeving is de sport welke wij graag bedrijven. Uw fiscale positie staat daarbij centraal.

MN adviseurs & accountants is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (RB). Over dit kwaliteitskeurmerk vindt u elders op deze site meer informatie.

INTERIM – DETACHERING

Heeft u binnen uw onderneming behoefte aan (tijdelijke of permanente) ondersteuning op het gebied administratieve, financiële dan wel management issues in de breedste zin des woords neem dan gerust contact met ons op. Onze professionals staan u dan graag bij zodat u zich kunt richten op hetgeen waar u goed in bent. Ondernemen!

PAYROLL TOTAAL

Heeft u personeel in dienst? Dan bent u als u werkgever normaliter inhoudingsplichtige voor de loonbelasting. Dat betekent dat u een salaris- en personeelsadministratie dient te voeren.

MN adviseurs & accountants heeft voor dit specialisme een samenwerkingsverband met Payroll Totaal.

Payroll Totaal is uw partner op het gebied van salaris- en personeelsadministratie. Zij nemen al uw administratieve zorgen uit handen zodat u zich volledig kunt concentreren op uw ondernemerschap. Het Payroll Totaal professionele team verwerkt uw gegevens volgens de laatste voorschriften en houdt uw salarisadministratie up-to-date.

Zij regelen niet alleen uw salarisadministratie, maar informeren en adviseren u tevens op het gebied van CAO’s, arbeidsrecht, arbeidsvoorwaarden, loonbelasting, sociale zekerheid & personeel en organisatie. Kortom deskundige ondersteuning voor het midden- en kleinbedrijf (MKB).

Graag geeft MN adviseurs & accountants op dit gebied uw verantwoordelijkheden uit handen aan de veelzijdige medewerkers van Payroll Totaal. Net als bij ons ook bij Payroll Totaal korte lijnen en altijd bereikbaar. Een persoonlijke band staat bij hen en ons hoog in het vaandel, het ontzorgen van uw salaris- en personeelsadministratie is ons gezamenlijke doel!

Voor meer informatie over Payroll Totaal verwijzen wij naar www.payrolltotaal.nl

Schrijf u in voor onze digitiale nieuwsbrief. 

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement
*  Website URL
Inschrijven

Deze website is gemaakt door  websignaal.png